onsdag, november 16, 2011

UTEBELYSNING

Idag när jag kom hem från gymmet så hade elektrikerna kopplat in våran utebelysning så när kvällen kom premiär tände vi & det blev hur snyggt som helst & bättre lär det bli när allt med bygget är klart =)


Har ikväll fortsatt med utformningen av köket & jag känner mig nöjd & ganska klar, vilket känns hur bra som helst! Har ju varit många val att ta ställning till bara de senaste dagarna & det i sig har gett mig en sorts ångest.. Men nu börjar allt falla på plats. Köket kommer vi vänta med att beställa tills dess att golvet är lagt & väggarna är färdiga invändigt för det är först då vi har de exakta måtten.

Nu ska jag sova för imorgon ringer klockan tidigt för då är det dax för bassängträning.

2 kommentarer:

malinj80 sa...

Snyggt! Såg det när jag åkte hem från jobbet en kväll i veckan!
Vad ska ni har för kök?
Ja, mycket beslut o velande är det när man håller på!
Såg ni hade samma snickare som vi hade skickat offert till.
De var de billigaste när vi skulle bygga men de vi sen valde sänkte sig till samma så då tänkte vi det var bättre med dem eftersom de var ett större företag! Men större är nog inte alltid snabbast! Tror de hade varit klart långt innan om vi hade valt dessa!
Ha de!
Malin

Erika sa...

Tack =) Det blir ett kök från Ikea, den högblanka vita luckan!

Vi anlitade samma snickare när vi skulle byta tak för två år sedan och allt gick så smidigt då så därför var valet inte så svårt nu när vi skulle bygga till huset. Även elektriker och rörmokare är från Tidaholm, blir ju att man gärna väljer företag från sin hemtrakt ;-) Vilken firma hade ni? Önskar dig en trevlig helg!
Erika