fredag, februari 11, 2011

FREDAG

Sitter i soffan och ute är det snöstorm.. Men vi tänkte trotsa vädret och ge oss ut för att köpa fredagsmys <3 Har ännu inte bestämt oss för vad vi ska äta för god mat ikväll, men vet med all säkerhet att godis ska köpas hem!

Idag mår jag för övrigt lite bättre, men inte bra. Har suttit en stund och kikat på blocket.se. Är ute efter en gammal skänk som ska målas vit för att ha i sovrummet. Vill även ha tag i ett gammalt skrivbord  med några lådor som oxå det ska målas vitt för att ha i gästrummet och till det vill jag ha tag i en gammal stol med klädd dyna. Stolen ska  målas vit och dynan kläs om i något roligt tyg. Har länge funderat på vad vi ska ha i lilla hallen på övervåningen, men tror jag vill ha tag i en gammal gungstol av mindre modell. Tror bestämt att det blir att åka iväg till Jönköping med älsklingen imorgon och besöka second hand butikerna där =)

Den stora nackdelen med att vara hemma och sjukskriven är att man har allt för mycket tid över till att tänka.. Vill göra så mycket här hemma, men var sak tar sin tid och drömma går ju alltid! Det som står högst upp på listan just nu är att vi ska renovera vardagsrummet, vilket vi ska börja med inom en snar framtid och efter det ska vi renovera sovrummet. Renoveringarna har vi tänkt ska vara klara till sommaren då vårat STORA projekt är tänkt att sätta igång..

Vårat hus!

1 kommentar:

Annett sa...

Åh, vad fint ni bor! Hoppas du mår bra idag i det fina vädret och välkommen in igen för att ge mej lite nya ideer och tips!