söndag, januari 01, 2012

1 JANUARI 2012

Idag vaknade vi strax innan klockan 9.30 av att Ida kom instormande och ropade Goodmoorgon!!! Gick upp till Karin som var i full gång med att fixa frukost till oss alla åtta personer =) Så mysigt att sitta alla tillsammans och äta i lugn och ro. Efter att vi dukat av frukosten var det dax att dricka elva kaffe och till det serverades resterna av kakan från igår som fick klart godkänt!! Men då jag bestämt mig för att inte äta för mycket sötsaker skippade jag att äta av den.. Vid klockan halv tolv drog Karin iväg för att jobba och vi packade ihop våra saker för att åka hem. Med oss hem fick vi Victor och Marcus.

Första dagen på det nya året och projekt utbyggnad fortsätter..  Under veckorna som gått har det spacklats, slipats, väv har satts upp, målats och igår började Tobias lägga golv, vilket han har fortsatt med idag och då med god hjälp av Victor.

Teamwork

Jag har idag lagat mat, potatismos, panerad torsk, remouladsås och sallad. Efter det lade jag mig på soffan för att vila då jag har haft ont, men det är väl sviterna av gårdagen och det var det väl värt då vi hade en mysig nyårsafton i goda vänners lag <3

Ikväll ska vi ha söndagsmys och se Stjärnorna på slottet och efter det veckans höjdpunkt Morden i Midsommer!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan,
så härligt att fortsätta projekt utbyggnad första dagen på året! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela