måndag, juli 11, 2011

PRESENT

Idag när min kollega kom till jobbet så hade hon med sig en present till mig! Hon har nämligen varit på Gotland i några dagar med sin familj och hade köpt något som hon kände var jag =) Blev allt rörd över att hon tänkt på mig =) Gissa om jag blev glad när jag öppnade presenten och där låg två fantastiskt fina kökshanddukar från marimekko som är en av mina favorit designers. Vårat kök går i just grönt som är en av mina favorit färger så de kommer bli så fina här hemma, så tack än en gång <3

Min kollega är en underbar människa med ett stort hjärta som liksom jag har varit sjukskriven under en längre tid och vet vad det innebär att leva med ständig smärta mm. Är så glad över att ha lärt känna henne och att dessutom få ha henne som kollega, vi är ett stort stöd för varandra!

marimekko kökshanddukar

Så fina!

Är så oerhört tacksam över att ha så fina människor omkring mig, vilket betyder massor när livet tar en oväntad vändning och man liksom jag får en kronisk sjukdom som förändrar livet för all tid.

1 kommentar:

KP sa...

Tack för alla varma ord Erika. Kommer på mig själv att jag saknar dig både då och nu när du inte är på plats. Du har lyckast väcka en ny nyfikenhet runt saker som jag egentligen tycker om att göra men har haft för dåligt självförtroende att göra.