söndag, juni 19, 2011

LEDIGA ONSDAG

Onsdag är ju min lediga dag och den tillbringade jag i Tibro hos Jonna och lilla Minna och vi hade en super mysig heldag tillsammans!

På vägen dit svängde jag in på Hem & Hobby =) Skulle köpa hängsleklämmor till napphållarna och kantband till haklapparna, men självklart följde det med lite annat smått och gott hem som dukar, ljuslyktor, mini väckarklocka osv.

När jag kom till Jonna bjöd hon på förmiddagsfika, kaffe och en smarrig morotskaka. Vi pratade i massor om allt mellan himmel och gjord =) Åt sedan lunch, pastasallad och kassler *mums* Efter det gick vi en långpromenad till Förr och Nu, en mysig butik med massa fina saker från bland annat Green Gate, IB Laursen osv. Köpte band till napphållarna så nu behöver jag bara göra en beställning på O-ringar till napphållarna från alla kan sy. På vägen hem stannade vi till på ett mysigt litet café som hette Syster Yster där vi fikade kaffe/te och jordgubbscheescake. Väl hemma igen fixade Jonna en god middag, ris och kycklingpanna. Innan det var dax för mig att fara hem tog vi en kopp kvällste tillsammans.
 
Jonna och Minna

Med mig till Jonna hade jag en napphållare som hon hade beställt till Minna =)


Nästa gång vi ses blir på fredag då vi ska fira midsommar tillsammans, vilket jag ser fram emot =)

1 kommentar:

jessica sa...

Hej! Jag hittade till din blogg då jag sökte på syringomyeli. Jag har själv fått diagnosen för en dryg vecka sedan, ska genomgå ytterligare röntgen nu i veckan för att ta reda på orsaken osv...Skulle hemskt gärna vilja komma i kontakt med dig och kanske utbyta lite erfarenheter. Du når mig på mailadress: jessicarosendahl83@hotmail.com Tacksam för svar!! Mvh Jessica