söndag, februari 13, 2011

STORA PROJEKTET!

Igår hade vi en arkitekt här hemma som ska rita vårat STORA projekt! Det är nämligen så att vi ska bygga till huset med cirka 32 kvm och det kommer då bli vårat nya kök. Vårat gamla kök, lilla hall och badrum kommer tillsammans bli vårat nya badrum och en hall ut till nya köket. Det kommer bli ett stort badrum på cirka 15 kvm och gissa vem som är gladare än jag =) Längtar så tills ALLT är klart och vi kan börja!

Men det kommer ju inte stå still här hemma! Vi har en ju massa annat att göra som måste vara klart innan vi börjar med det STORA projektet och som jag skrev om i ett tidigare inlägg.. Ser verkligen fram emot att välja färger, tapeter, gardiner mm. till vårat "nya" vardagsrum. Men innan det "roliga" börjar ska här rivas väggar och tak, isoleras väggar, gipsas väggar och tak, dras ny el, slipas golv osv.

Denna tapet från Borås Garden 12966 har jag fastnat för och skulle vilja ha i vårat varadgsrum, vad tycker ni?

Nu ska jag fixa i ording mig oxå ska vi ge oss ut i det fina vädret :-) Blir nog även att titta förbi den underbara lanthandeln Ditt Skafferi!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!

Den var jättefin tapeten. Hur är det annars?

//Marie

barbara sa...

helt underbart tapet det där! hade den i köket i vår gamla lägenhet och biten jag fick över tapetserade jag en byrå med. jag har dock rosa i blommorna på mig.