torsdag, januari 27, 2011

ETT ÅR KVAR TILL TRETTIO

Så drar sig den här födelsedagen mot sitt slut.. Har haft en fantastisk dag tillsammans med älsklingen som slutade tidigare från jobbet idag för min skull <3

Jag började dagen med en härlig promenad i det vintriga snölandskapet. När jag kom hem igen gjorde jag mig i ordning för jag och älsklingen skulle åka till Skövde och butiken FÖRR, som är en av mina favorit butiker =) Men innan vi åkte fick jag mina presenter av älsklingen och de innehöll jättefina Efva Attling öronhängen och en Electrolux Ergorapido Limited Edition i svart högblank!


 

När vi kom fram till Skövde blev det först en sväng in på MQ och ut kom jag självklart med en påse med massa fina kläder.. Efter det gjorde vi en liten matpaus på Mc Donald´s då det var det enda vi såg fanns i närheten. Så till sist gick vi till butiken FÖRR och där fanns det mycket fint som alltid. Men med mig hem följde den Pappelina matta som jag så länge velat ha och som jag visade kort på i ett inlägg för några dagar sedan. Köpte även en jätte "frän" lampa som såg ut som ett äpple tillverkad i grön plast och som kommer bli så snygg i köksfönstret tillsammans med våra nya gardiner. Så till sist köpte jag en kökshandduk med ett grönt päron på från Marimekko. Visar kort på allt när det kommit på plats och jag hoppas på att det blir under morgondagen!

Dagen avslutade jag med att betala räkningar som är bland det tråkigaste som finns, men som är ett absolut ett måste!! Nu väntar sängen för imorgon ska jag till min bästa frissa Frida för att färga och klippa håret, så nu säger jag godnatt =)

3 kommentarer:

♥ Nina ♥ sa...

Tack för dina tips! ♥ Funderar på en spotlampa i "lillhallen" mot köket så jag kan rikta dem mot tavlorna bland annat =) Men där i stora hallen är det så högt till tak, så jag tror jag vill ha något som hänger ner lite. Måste kika runt så kanske jag hittar nått jag gillar =)

Gardiner är verkligen inte lätt där i vardagsrummet. Det får lixom inte vara något som hänger ner för långt heller ... Men nån liten kort kappa kanske funkar. Ska kolla in det som fanns på IKEA med, tack tack! Hoppas du får en fin fredagskväll! ♥

♥ Nina ♥ sa...

Men va roligt, precis det jag håller på å få tag på nu =) En pendellampa! Med lite längre pinne lixom .... Har en på G! Hoppas jag får tag på det =)

Great minds thinks alike ;)

Marie sa...

Hejsan!

Vilken fin blogg du har skapat.

Hoppas att du snart mår bättre.

Kramar