lördag, maj 05, 2012

RAGGARDAN'

Igår rensade & storstädade jag entrévåningen, vilket tog hela dagen. Det märks att vi byggt till när man städar & för tillfället är det ju två kök att städa.. Nu ska "bara" fönstren tvättas! Tobias skruvade ihop vårt nyinköpta köksbord & det blev så snyggt!!

Under eftermiddagen kom Marcus & Ida till oss då vi skulle få besök av vänner på kvällen. Vi bjöd på tacogratäng, nachochips & sallad, vilket var mycket uppskattat av barnen, men även av de vuxna =) Till fika bjöd vi på bullarna som bakades förra helgen så nu är de slut! Även chips & godis åkte fram på borden ;-)

Idag tog vi en välbehövd sovmorgon, så skönt! Har ätit frukost & ska nu ta tag i att börja rensa & storstäda övervåningen.. Även kyl & frys ska plockas ur & in i nya köket. Ska bli så skönt att slippa springa ner till källaren för att hämta i frysen =)

Vid frukosten idag fick vi oss flera goda skratt!! Tobias sa till Ida att äta lite av smörgåsen & då svarade hon: Men jag orkar ju inte lyfta smörgåsen till munnen! Sedan frågar hon mig vad det är för dag & jag svarar då lördag. Då säger hon att då är det ju raggardan'! Det är nämligen crousing i Tidaholm.

Inga kommentarer: