onsdag, januari 25, 2012

STOR RENSNING =)

Äntligen har jag tagit tag i att rensa här hemma & det känns så skönt! Kan inte förstå varför jag inte har testat att sälja av prylar via blocket.se eller facebook.se & de olika loppis sidorna där tidigare då det är hur smidigt som helst. Bonusen är ju att det blir lite klirr i kassan, vilket inte är helt fel med tanke på att vi ska köpa lite nytt till nya köket så som matbord, stolar osv. Har idag även beställt en skänk från Mio möbler som vi ska ha i vardagsrummet. Har nämligen sålt av det bord, stolar & vitrinskåp som vi hade där & det hämtades av köparen idag så nu ekar det tomt på möbler, men inte så länge då vi ska flytta in vårt nuvarande köksbord & det kommer bli så fint tillsammans med den nya skänken.

Jag som annars har jätte svårt för att rensa bland mina saker tycker går över förväntan, det är bara till att bestämma sig & ångrar jag mig så är det inte hela världen för det finns de som lever på att tillverka saker ;-)

Har ju även rensat bland mina kläder & väskor nu i vinter & det blev ju hela 4 sopsäckar som jag lämnade in på Återbruket i Habo.

Ja det är bäst att passa på medan andan faller på för man vet ju inte när den kommer nästa gång ;-)

Nu säger jag godnatt för imorgon ringer klockan tidigt då det är torsdag & bassängträning =)

2 kommentarer:

malinj80 sa...

Behöver också göra en rensning här!
Gjorde det på vinden för ett par år sedan, men det är nog dax igen snart! Smidigt o ställa upp det för att på ett enkelt sätt bli av med det.
Ska ta tag i store sonens rum en dag. Han har så mycket leksaker han inte leker med.
Nyfiken på erat kök...

Erika sa...

Visst är det smidigt att ställa upp det på vinden ;-) Vi har en "regel" här hemma att inte ha något på vinden och det har vi aldrig haft under de 7,5 åren som vi bott här, men däremot hamnar det i källaren och det är ju inte bättre..

Ska göra ett inlägg och visa bilder på köket idag eller under helgen =)