lördag, februari 26, 2011

LÖRDAGSMYS

Ikväll har vi ätit potatisgratäng, entrecoté och sallad, underbart gott <3 Trodde de va ryggbiff jag hade köpt, men så var inte fallet och entrecoté är minst lika gott ;-) Något jag tycker är viktigt är att fredag och lördag kvällar då ska man "lyxa" till det och äta något man tycker är extra gott, de ska ju kännas att det är helg! När jag var barn så fixade mamma alltid extra god mat på fredag och lördag kvällar, så det är en "tradition" jag har med mig hemifrån.



Sitter framför tv:n, men hamna här istället då det bara är skräp att titta på :-( Älsklingen tittar på något gammalt inspelat Morden i Midsomer, ett av få program som han gillar. Funderar på om jag orkar resa mig från soffan och gå ut till köket för att hämta godis, chips och nötter. Men det är klart att jag gör.. eller?!

Fick för mig tidigare ikväll att jag skulle träna på min crosstrainer som mest bara står och samlar damm?! Blev ett pass så vi får se hur jag mår imorgon, lite träningsvärk lär jag ju allt ha så otränad som jag är! Tänkte attt jag ska börja träna på min crosstrainer och min vision är ett pass om dagen och det viktigaste är inte hur länge jag tränar utan att jag tränar =) Känns alltid bra att ha ett mål!

2 kommentarer:

hanna sa...

vilken bra tv-seriesmak tobias har! han kanske kan lära simon att tycka om midsommer. älskar den serien.

Anonym sa...

Hej hej! Har du kollat mer på apelsingredelin???? :-) Syr du mycket själv o sånt? Eller annat pyssel kanske... :-)